Állatbarát Plakátpályázat 2012/2013.
2012 október 04

Állatbarát Plakátpályázat 2012/2013.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület plakátpályázatot hirdet, melynek célja, hogy az ifjúság körében a környezettudatosság és a felelős állattartás fontosságát népszerűsítse. A pályázók pozitív vagy negatív példák bemutatása révén elkészített alkotásokkal nevezhetnek. Az alkotó témája lehet pl. a hobbicélú vagy a gazdasági állatok tartása, a cirkusz, az állatkert, a vadászat, a prémtermelés, az állatkísérletek, a világ állatvédelmi problémái, egyéb témakör. A pályamű készülhet A4 / A3 méretben, a plakát készítési technikája (pl. rajz, festmény, kréta, egyéb) szabadon választható.

A pályázati anyag hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, címét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű címét. A 14 év alattiak a gyermek, a 14 év felettiek a fiatal / felnőtt életkori kategóriába kerülnek besorolásra.

Az elkészített pályázati anyagok postára adási határideje 2013. február 05.

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjakat kapnak (pl. aki iskolán keresztül küldi be alkotását, az osztálya kirándulásához kap támogatást, de a díjak között szerepel pl. tábla pc, rajzfelszerelés, laptop, sportfelszerelések, vásárlási utalványok, egyebek).

Beküldési cím:
Orpheus Állatvédő Egyesület "plakátpályázat 2012/2013", 6701 Szeged, P.F.: 929.
(a pályamű kötelező melléklete egy, a pályázatot beküldő nevére és címére megcímzett, bélyeggel ellátott, közepes méretű válaszboríték)

A legsikeresebb (díjazott) alkotók egyenként kiértesítésre kerülnek, a pályázat teljes kiírása és az eredménye a www.zug.hu oldalon kerül ismertetésre.

Alkotásra Fel!