.A.S.A. tájékoztató
2010 május 12

Matricás kontroll a kukákon

Azért, hogy a nyilvántartásból hiányzó lakosokat a közszolgáltatás rendszerébe a hulladékszállítás mellett számlázási oldalról is bevonjuk, kidolgoztunk egy vonalkódos - matricás azonosító rendszert, amely reményeink és tapasztalataink szerint betömi majd az adminisztratív lyukakat.
Az .A.S.A. nyilvántartási rendszerében szereplő lakossági ügyfelek számára vonalkódos matrica készült 2010. évre vonatkozóan, amelyet a lakók már kézhez is vehettek. Aki nincs az adminisztrációs rendszerben, vagyis nem szokott számlát kapni, matricát sem kapott. Kérjük, hogy aki nem kapott matricát, minél előbb jelentkezzen ügyfélszolgáltunkon, ahol kollégáink segíteni fognak.


Ha Ön megkapta a matricát, kérjük, hasonlítsa össze a számlán szereplő adatokat a matricán lévővel. Amennyiben bármilyen eltérést tapasztalnak, ügyfélszolgálatunkon szíveskedjenek jelezni azt a további problémák elkerülése érdekében. Ha az adatok helyesek, kérjük, ragasszák a kukájukra a matricát, hogy a vonalkód az ürítéskor leolvasható legyen.

2010. június 1-től munkatársaink csak a matricával ellátott kukákat üríthetik ki. Így szeretnénk elérni, hogy a számlázási rendszerben nem szereplők a szolgáltatást hiányolva felvegyék ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, és a nyilvántartási rendszerbe bekerülve a közösséget terhelő költségek alól ők se mentesülhessenek a továbbiakban.

A hibás, sérült vagy nem postázott matricák ügyintézésének megkönnyítése érdekében külön ügyfélszolgálatot tartunk:
2010. május 28-án 9-13 ór
a között a Könyvtár épületében.

Rendszeres ügyfélszolgálatunk az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésükre:
2360 Gyál, Körösi út 53. Minden héten hétfőn: 8-20 óra között, vagy a
06-29/540-244, 06-29/540-250 számon, a vevoszolgalat@asa-hu.hu címen.

Jó tanács: a kukákat érdemes megtisztítani a matrica felragasztása előtt, mert poros, zsíros felületre nem tapad jól. Ha a matrica megsérül, kérjük, ügyfélszolgálatunkon szíveskedjenek intézkedni az új matrica beszerzéséről.

Rossi Tünde - .A.S.A. Magyarország Kft. - PR vezető