Felsőpakonyi Agora
2010 június 15

Felsőpakony Képviselő-testülete májusi ülésén - megköszönve az eddigi Szerkesztő Bizottság - munkáját, új, héttagú testületet választott a helyi önkormányzati újság irányítására. A tagok a május 31-i alakuló ülésen Borossné Radics Mariannt választották meg maguk közül elnöknek. A testület további tagjai: Kalas Béláné, Józsa Anett, Gazdag Nikolett, Szabó József, Horváth Károly és Kun Attila.


A testület egyúttal úgy döntött, hogy fölkéri az önkormányzati intézményeink és gazdasági társaaságaink vezetőit, hogy jelöljenek ki egy-egy személyt kapcsolattartónak. Az ő feladatuk lesz, hogy tartsák a kapcsolatot a szerkesztő bizottsággal és közvetítsék hozzájuk az itézményük híreit.

A képviselők elfogadták a javaslatomat, ennek eredményeként határozatban mondott köszönetet a Képviselő Testület az eddigi szerkesztő bizottsági tagoknak a sokéves áldozatos munkájukért. A testület határozata alapján a polgármester írásban köszönte meg a munkájukat. Ezúton mondok én is köszönetet Varga Imre Lajosnak és a Szerkesztő Bizottság többi tagjának, valamint Végh Bélának és Filák Margitkának azért az áldozatos munkáért, amellyel az elmúlt években olyan színvonalas lapot teremtettek, mely biztos alapja a további fejlődésnek, a Felsőpakonyon élők minőségi tájékoztatásának.

forrás: http://www.kempfkaroly.hu