Nyári intenzív tánckurzus
2010 június 17


Sok szeretettel várok gyerekeket és felnőtteket egyaránt nyári intenzív tánckurzusunkra.
IDŐPONT: 2010. JÚLIUS 12. - 16.
Naponta: 19:00 - 20:00: bemelegítés, erősítés, nyújtás 20:00 - 21:00: tánctanulás, koreográfia


1. nap
salsa
A legnépszerűbb mai latin műfaj, amelyhez latin-Amerika (de főleg közép-Amerika) csaknem minden országa hozzátett, és mára majdnem az egész világ táncolja.

2. nap
hip-hop
Napjaink legdivatosabb táncstílusa, mely közel három évtizedes múltra tekint vissza. Akrobatikus, dinamikus elemek tarkítják.

3. nap
balett
Minden tánc alapja. A legtöbben azt gondolják, hogy a balett a spárgáról és lábujjhegyen tipegésről szól, de valójában a tartáshoz, a kecses és pontos mozdulatok megalapozásához nélkülözhetetlen táncforma.

4. nap
jazz
A jazz tánc a különböző modern táncok és a szabad tánc kavalkádja. A dinamikus óravezetés a testrészek izolációjára, a légzéssel egybekötött mozdulatok folyamatosságára, forgásokra, ugrásokra, az egyéni mozgástár improvizációval történő aktivizálására és a realista átéléssel történő hiteles előadásmódra fókuszál.

5. nap
modern tánc
A modern tánc áll a legközelebb a szabad tánchoz, de mégis strukturálva fejleszti a koordinációs képességed, a ritmusérzéked, a lazaságod, a kreativitásod, és emellett akár megszabadít a felesleges kilóktól is. Ezen a napon foglaljuk össze a heti táncokat egyetlen koreográfiában.

HELYSZÍN: Felsőpakony, Szabó Magda Könyvtár és Közösségi Ház

Az ötnapos kurzus díja: június 30-ig befizetve: 9 000,- utána 10.000,
Egyéb információ: 06-20-966-8218
A kurzuson minden résztvevő magának biztosítja a megfelelő öltözetet, tisztálkodó eszközöket, étkezést és az innivalót!