Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2020_09_okt

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
2020_09_okt [2020/11/02 17:10]
bavegh [Sport]
2020_09_okt [2020/11/02 17:11] (aktuális)
bavegh [Hátbelső]
Sor 479: Sor 479:
  
 ====== Hátbelső ====== ====== Hátbelső ======
 +
 +Kedves Felsőpakonyi Lakosok!
 +
 +Felsőpakonyon a Polgárőrség 2009 óta működik és áll a felsőpakonyi lakosság szolgálatában. A település lakosainak összefogása hívta életre. Sok ember önkéntes munkája és anyagi támogatása kellett ahhoz, hogy legyen szolgálati autó, elinduljon a járőrszolgálat,​ és a polgárőr épület úgy nézzen ki, ahogy most. Az elmúlt több, mint tíz év során a polgárőrség számtalan esetben bizonyította,​ hogy a létezése elengedhetetlen a településen.\\
 +A Polgárőrség tagjai önkéntesen,​ mindennemű juttatás nélkül vesznek részt az állampolgárok tájékoztatásában,​ a katasztrófákra való felkészülésben,​ a katasztrófák elleni védekezésben és a helyreállításban. A polgári védelmi szervezetek tevékenységében,​ a baleset-megelőzési,​ az áldozatvédelmi,​ a közlekedésbiztonsági,​ állat-, környezet- és természetvédelmi tevékenység támogatásában,​ valamint a lakosság és az önkormányzatok közötti kapcsolat erősítésében. Támogatást nyújtanak az otthonukban élő fogyatékos személyek megsegítésében,​ a polgárok és javaik védelmében,​ az állami és önkormányzati vagyon megóvásában,​ és a polgárőr egyesület feladataival összefüggő oktatási, kulturális,​ ismeretterjesztő tevékenységekben. Ezen áldozatos tevékenységnek is köszönhető,​ hogy Felsőpakony a hivatalos bűnügyi statisztikák szerint Pest Megye egyik legbiztonságosabb települése.
 +
 +A Polgárőr Egyesület fenntartható és biztonságos működéséhez havi szinten minimálisan 100.000.- forintra van szükség. Ezt az összeget a Polgárőrök által fizetett egyesületi tagdíjakból és támogatásokból igyekszünk fedezni, de egyéb bevételek híján csak a támogatóink segítségével tudjuk a Polgárőrség zavartalan működését biztosítani. Annak érdekében,​ hogy legalább a Polgárőrök által fizetett egyesületi tagdíjakat ne a mindennapi működésre,​ hanem fejlesztésére tudjuk fordítani (mint például: kamerarendszer,​ rendszeres nappali járőrszolgálat,​ rendezvények,​ képzések, tárgyi eszközök),​ összefogásra szeretnénk buzdítani a lakosságot! Tekintettel arra, hogy Egyesületünk alacsony költségvetéssel működik, a teljes felsőpakonyi lakosságra vetítve, háztartásonként havi 100 Ft-os támogatással már biztosított lenne a működésünkhöz szükséges összeg.
 +
 +Arra kérünk mindenkit, akinek fontos, hogy településünkön a jelenlegi színvonalon tudjon működni a Polgárőrség,​ támogassa rendszeresen az Egyesületet tetszőleges összeggel! Hiszen a fenti példából jól látszik, megfelelő összefogás mellett a legkisebb összeg is segítséget jelent.
 +
 +A támogatásokat az OTP Banknál vezetett számlaszámunkra teljesítheti:​\\
 +11742300-21447817-00000000\\
 +Készpénzben,​ bizonylat ellenében tudunk adományokat fogadni, de támogathatja az Egyesületet akár anonim módon a Felsőpakonyi KSE labdarúgó csapat hazai mérkőzésein kihelyezett adománygyűjtőbe történő adakozással.
 +
 +Éjjel-nappal hívható telefonszámunk:​ +36-20 / 382 – 9011
 +
  
 ====== Hátlap ====== ====== Hátlap ======
  
  
2020_09_okt.1604333456.txt.gz · Utolsó módosítás: 2020/11/02 17:10 szerkesztette: bavegh