Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2012_07_aug

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
2012_07_aug [2012/07/30 12:10]
bavegh [Katolikus]
2012_07_aug [2018/05/03 12:00] (aktuális)
Sor 6: Sor 6:
 Szerkesztőbizottsági:​ A héten szinte bármikor ​ Feri Szerkesztőbizottsági:​ A héten szinte bármikor ​ Feri
  
-Következő lapzárta:+Következő lapzárta: ​szept 03
 ---- ----
  
Sor 137: Sor 137:
 **NYÁRI OLVASMÁNY ÉLMÉNYEK** **NYÁRI OLVASMÁNY ÉLMÉNYEK**
  
-Sajnos év közben, értve alatta az iskolai év szorgalmas időszakát,​ nem jut annyi idő, hogy komoly olvasmány élményekhez jusson az ember. Olvasunk, művelődünk persze év közben is sokat, de az legtöbbször,​ amolyan célirányos,​ egy egy feladathoz konkrétan hozzászabott utána nézés. De nyáron még egy regény olvasásra is van idő! Végül is a regény olvasás élményéről szeretnék ​ beszámolni,​ de a teljesség kedvéért megemlítem a szerzőket, akiktől a többit olvastam: Dr. Josefh ​Murphy, Jose Real Navarró, Anselm Grün, Juan Arias, és a regény szerzője:​Russel Janney: A harangok csodája.+Sajnos év közben, értve alatta az iskolai év szorgalmas időszakát,​ nem jut annyi idő, hogy komoly olvasmány élményekhez jusson az ember. Olvasunk, művelődünk persze év közben is sokat, de az legtöbbször,​ amolyan célirányos,​ egy egy feladathoz konkrétan hozzászabott utána nézés. De nyáron még egy regény olvasásra is van idő! Végül is a regény olvasás élményéről szeretnék ​ beszámolni,​ de a teljesség kedvéért megemlítem a szerzőket, akiktől a többit olvastam: Dr. Jospfh ​Murphy, Jose Real Navarró, Anselm Grün, Juan Arias, és a regény szerzője: Russel Janney: A harangok csodája.
  
 Mostanában komoly vágyódásom,​ hogy papokról, az egyházi életről szóló műveket olvashassak. Valószínű,​ hogy nagyképűnek hangzik, de úgy a papi élet vége felé egyszer én is megírnám az élményeimet. Sok mindent megírtam már, de mindig csak egyesszám első személyben. Egy regény, vagy novella irodalmi kerete jobban engedne elbújni és talán bátrabban írhatnék arról, ami a szívemet nyomja. Mostanában komoly vágyódásom,​ hogy papokról, az egyházi életről szóló műveket olvashassak. Valószínű,​ hogy nagyképűnek hangzik, de úgy a papi élet vége felé egyszer én is megírnám az élményeimet. Sok mindent megírtam már, de mindig csak egyesszám első személyben. Egy regény, vagy novella irodalmi kerete jobban engedne elbújni és talán bátrabban írhatnék arról, ami a szívemet nyomja.
Sor 156: Sor 156:
 Majd egy másik írás, vagy több prédikáció lesz a pozitív papi alak felemlegetése. Az így is látszik, hogy a fentiekből is lehet tanulságokat levonni. Majd egy másik írás, vagy több prédikáció lesz a pozitív papi alak felemlegetése. Az így is látszik, hogy a fentiekből is lehet tanulságokat levonni.
  
-Tisztelettel Hefler Gábor plébános.+TisztelettelHefler Gábor plébános
  
 ---- ----
2012_07_aug.1343643013.txt.gz · Utolsó módosítás: 2018/05/03 11:55 (külső szerkesztés)