Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2014_04_apr

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
Következő változat Következő változat mindkét oldalon
2014_04_apr [2014/04/10 15:45]
yvibaby [ELVÉGEZTETETT]
2014_04_apr [2014/04/10 15:52]
yvibaby [Egészségnap]
Sor 447: Sor 447:
 ===== Egészségnap ===== ===== Egészségnap =====
  
-Kedves Pakonyiak!+Kedves Pakonyiak! ​\\
 \\ \\
-\\ +Elérkezett végre a tavasz, illatoznak a virágok, csicseregnek a madarak. Minket is felvillanyoz ez a pezsgés, vágyunk ​változásra. Lekerülnek a vastag ruhák, kiderül mennyit változtunk a tél alatt… Felmerül a gondolat hogy mozogni kéne és változtatni az étkezésünkönhogy egészségesebbek lehessünk. Mit egyek? Hogy mozogjak? Mit változtassak és hogyan? Szívesen válaszolok minden kérdésedre május 17-én, a Szabó Magda Könyvtár és Közösségi Házban, ​a II. EGÉSZSÉGNAPON. Gyere elés kérdezz meg engemminden problémádra keresünk megoldástAkik segítenek ebben:
-Elérkezett végre a tavasz, illatoznak a virágok, csicseregnek a madarak. Minket is felvillanyoz ez a pezsgés, vágyunk változásra. Lekerülnek a vastag ruhák, kiderül mennyit változtunk a tél alatt.... Felmerül a gondolat hogy mozogni kéne és változtatni az étkezésünkön hogy egészségesebbek lehessünk. Mit egyek? Hogy mozogjak? Mit változtassak és hogyan? Szívesen válaszolok minden kérdésedre május 17.-én Felsõpakony Mûvelõdési házában ​a II. EGÉSZSÉGNAPON. Gyere el és kérdezz meg engem és minden problémádra keresünk megoldástAkik segítenek ebben:+
  
 Lőrentei Erzsike - egészségvédő torna Lőrentei Erzsike - egészségvédő torna
  
-Márfi ​Gábo - edző+Márfi ​Gábor ​- edző
  
 Tenci Jóga Tenci Jóga
Sor 462: Sor 461:
 **A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak,​ energiával töltenek fel.** **A hangtál rezgései létezésünk minden szintjén harmóniát teremtenek. Erőteljes öngyógyító folyamatokat indítanak el, tisztítanak,​ energiával töltenek fel.**
  
-A fizikai test számára érzékelhető hatások a hangtál hangja és rezgése. A hangok pozitív hatást gyakorolnak a testre és nyugtatják az elmét. A rezgés a testünkben található éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belsőszerveken,​ eljutva minden egyes sejtig. Ezért a testünkben található feszültségeket,​ diszharmóniát hatékonyan képes helyreállítani.+A fizikai test számára érzékelhető hatások a hangtál hangja és rezgése. A hangok pozitív hatást gyakorolnak a testreés nyugtatják az elmét. A rezgés a testünkben található éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A rezgések képesek áthatolni a bőrön, csontokon, belső szerveken, eljutva minden egyes sejtig. Ezért a testünkben található feszültségeket,​ diszharmóniát hatékonyan képes helyreállítani.
  
 A következő szinten, a fizikai test energetikai rendszerét segíti. Szervezetünk megfelelő rezgésszámú éltető energiával történő ellátásáról elsősorban //​csakráink//​ (energiaközpontok) gondoskodnak. A központokból a szervezethez a //prána// (éltető energia) a //​nádikon//​ (energiacsatornákon) keresztül jut el. A kezelés ezt az egész energiarendszert tisztítja, harmonizálja,​ ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat. A következő szinten, a fizikai test energetikai rendszerét segíti. Szervezetünk megfelelő rezgésszámú éltető energiával történő ellátásáról elsősorban //​csakráink//​ (energiaközpontok) gondoskodnak. A központokból a szervezethez a //prána// (éltető energia) a //​nádikon//​ (energiacsatornákon) keresztül jut el. A kezelés ezt az egész energiarendszert tisztítja, harmonizálja,​ ezáltal beindítja az öngyógyító folyamatokat.
  
 A hangrezgés a harmadik szinten tiszta önvalónkat szólítja meg.\\ A hangrezgés a harmadik szinten tiszta önvalónkat szólítja meg.\\
-A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkot, valóságot is érintik. A belső béke és harmónia állapotában\\ +A fizikai test tisztulásán és az energetikai rendszerünk blokkjainak oldásán keresztül a hangtálak a spirituális síkot, valóságot is érintik. A belső béke és harmónia állapotában felismeréseket élhetünk át arról "AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK"​!
-felismeréseket élhetünk át arról "AKIK VALÓJÁBAN VAGYUNK"​!+
  
 A terápiás kezeléseken kismamák és gyermekek is részt vehetnek. A terápiás kezeléseken kismamák és gyermekek is részt vehetnek.
  
-**Gyakran találkozunk a "​civilizációs betegség"​-gel mint új fogalommal, de ennek tartalma valójában olyan régi, mint maga a civilizáció. Hiszen minden kornak megvoltak a maga civilizációs feltételei,​ és így minden korban jelentkezhettek új, sajátos "​civilizációs"​ betegségek. Kimeríthetetlen gazdag a betegségek története,​ voltak olyanok,​amelyek a korral együtt elmúltak és voltak/ vannak olyanok, amelyek végigkísérték az emberiség történetét. Ráadásul a régi betegségek átalakultak,​ tovább fejlődtek, esetleg újra megjelentek,​ keletkeztek újak, stb.**+**Gyakran találkozunk a "​civilizációs betegség"​-gelmint új fogalommal, de ennek tartalma valójában olyan régi, mint maga a civilizáció. Hiszen minden kornak megvoltak a maga civilizációs feltételei,​ és így minden korban jelentkezhettek új, sajátos "​civilizációs"​ betegségek. Kimeríthetetlen gazdag a betegségek története,​ voltak olyanok,​amelyek a korral együtt elmúltak és voltak/ vannak olyanok, amelyek végigkísérték az emberiség történetét. Ráadásul a régi betegségek átalakultak,​ tovább fejlődtek, esetleg újra megjelentek,​ keletkeztek újak, stb.**
  
 Erről és a megelőzésükről szeretnék egy kis előadást tartani olyan vonatkozásban,​ amit mindenki megtehet saját keretein belül az egészsége érdekében. Erről és a megelőzésükről szeretnék egy kis előadást tartani olyan vonatkozásban,​ amit mindenki megtehet saját keretein belül az egészsége érdekében.
2014_04_apr.txt · Utolsó módosítás: 2018/05/03 12:00 (külső szerkesztés)