Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2014_07_aug

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
Következő változat Következő változat mindkét oldalon
2014_07_aug [2014/08/12 13:55]
yvibaby [Kedves Polgárőrök!]
2014_07_aug [2014/08/12 14:20]
yvibaby [EMLÉKMŰ A TÖRTÉNELMI FELSŐPAKONYÉRT]
Sor 358: Sor 358:
 ===== Darumadár Nyugdíjas Klub júliusa ===== ===== Darumadár Nyugdíjas Klub júliusa =====
  
-Június 27-én 9 fő klubtagunk elutazott Törökországba Kusadasiba. Igaz nem tudták mire vállalkoztak,​ az odaút 35 óra volt, kissé fárasztó, de az ottlét ​feledtette, ​gyönyörű,​ homokos tengerpart, szép tiszta tenger, a szálloda is szuper, egyszóval megérte. Mindnyájan nagyon jól éreztük magunkat, s megtapasztaltunk a törökök vallásából a romadánból egy hetet is, sok szép élménnyel gazdagodtunk.\\ +Június 27-én 9 klubtagunk elutazott TörökországbaKusadasiba. Igaznem tudták mire vállalkoztak,​ az odaút 35 óra volt, kissé fárasztó, de az ottlét ​feledtetett minden kellemetlenséget: ​gyönyörű,​ homokos tengerpart, szép tiszta tenger, a szálloda is szuper ​volt, egyszóval megérte. Mindnyájan nagyon jól éreztük magunkat, s megtapasztaltunk a törökök vallásából a romadánból egy hetet is, sok szép élménnyel gazdagodtunk.\\ 
-Július 3-án 16 óra énekkar, 17 óra klubnap, senki sem panaszkodhat itthon sem a jó időre.+Július 3-án 16 órakor ​énekkar, 17 órakor ​klubnap ​volt, senki sem panaszkodhat itthon sem a jó időre.
  
-Július 10-én ​énekkar ​– 17 óra klubnap ​ ​Lőrentei Erzsike ismertette a következő programokat,​ majd vidám beszélgetés következett a nyáron folyó munkákról,​ a kerti növények ​ápolása, permetezés fortélyairól.+Július 10-én ​énekkart ​– 17 órától klubnapot tartottunk. ​ ​Lőrentei Erzsike ismertette a következő programokat,​ majd vidám beszélgetés következett a nyáron folyó munkákról,​ a kerti növények ​ápolásárólpermetezés fortélyairól.
  
-Július 17-én énekkar, klubnap.+Július 17-én énekkar, klubnap ​volt.
  
-Július 24-én énekkarklubnap, kellemes beszélgetéssel.+Július 24-én ​ismét ​énekkar ​majd klubnap ​volt, kellemes beszélgetéssel.
  
-Július 26-án ​07 órakor Tiszaligetre mentünk a fürdőbe, ahol nyugdíjas klubok és előadók találkozóját szervezték meg. Kiváló, szép előadásokat láthattunk,​ az énekkarunk 7-ként lépett fel. Ujjné Piroskáné itt ügyesen egyéni számokat adott elő, az énekkarunk is remekül szerepelt, utána mindenki kedvére szórakozhatott, vagy a műsort nézte, vagy a fürdőzést választotta,​ vagy mindkettőt. Majdnem kifelejtettem Abonyban megálltunk a Mészáros vendéglőnél és kemencében ​frissensült ​csülkös batyukat, túrósokat,​ máglyarakást,​ s egyéb finomságokat vásárolhattunk,​ hogy kényeztessük magunkat.+Július 26-án, 7 órakor Tiszaligetre mentünk a fürdőbe, ahol nyugdíjas klubok és előadók találkozóját szervezték meg. Kiváló, szép előadásokat láthattunk,​ az énekkarunk 7.-ként lépett fel. Ujjné Piroskáné itt ügyesen egyéni számokat adott elő, az énekkarunk is remekül szerepelt, utána mindenki kedvére szórakozhatott. Vagy a műsort nézte, vagy a fürdőzést választotta,​ vagy mindkettőt. Majdnem kifelejtettemAbonyban megálltunk a Mészáros vendéglőnél és kemencében ​frissen sült csülkös batyukat, túrósokat,​ máglyarakást,​ s egyéb finomságokat vásárolhattunk,​ hogy kényeztessük magunkat.
  
-Július 29-én 21 fő – az énekkar és kísérői – Gyálra mentünk az ŐSZIDŐ Nyugdíjas Klub új klubvezetője Sármány Ferencné „Incike” meghívására egy vidám nyári délutánra. Ujjné Piroskánk és <font 9pt:​normal/​auto;;#​000000;;#​FFFF00>​Deákné</​font>​ Irmuska szép egyéni énekszámokat adtak elő, majd az énekkarunk vidám, kedves nótacsokrot mutatott be. Utána a gyáliak énekkara és egyéni énekesei szórakoztattak műsorukkal. A fincsi vacsi elfogyasztása után – persze közben a klub fiai tüzesvízzel ​és frissítő borocskával kínálgattak bennünket – táncos szórakozás következett. Jól éreztük magunkat.+Július 29-én21-en – az énekkar és kísérői – Gyálra mentünk az ŐSZIDŐ Nyugdíjas Klub új klubvezetőjeSármány Ferencné „Incike” meghívásáraegy vidám nyári délutánra. Ujjné Piroskánk és <font 9pt:​normal/​auto;;#​000000;;#​FFFF00>​Deákné</​font>​ Irmuska szép egyéni énekszámokat adtak elő, majd az énekkarunk vidám, kedves nótacsokrot mutatott be. Utána a gyáliak énekkara és egyéni énekesei szórakoztattak műsorukkal. A fincsi vacsi elfogyasztása után – persze közben a klub fiai tüzes vízzel ​és frissítő borocskával kínálgattak bennünket – táncos szórakozás következett. Jól éreztük magunkat.
  
-Július 31-én 15 órakor vezetőségi ​ülés, ahol az augusztusi programokat beszéltük meg. 16 óra énekkar, 17 óra klubnap. A tagság tájékoztatása után Virágné Annuska és Horváthné Pannika a tagságot csípősvízzel, borocskával,​ üdítőkkel és igen fincsi sütikkel látták vendégül a névnapjuk alkalmával. Igen jó kis csevegős klubnap kerekedett.\\ +Július 31-én 15 órakor vezetőségi ​ülést tartottunk, ahol az augusztusi programokat beszéltük meg. 16 órakor ​énekkar, 17 órakor ​klubnap ​volt. A tagság tájékoztatása után Virágné Annuska és Horváthné Pannika a tagságot csípős vízzel, borocskával,​ üdítőkkel és igen fincsi sütikkel látták vendégül a névnapjuk alkalmával. Igen jó kis csevegős klubnap kerekedett.\\ 
-Az időjárásra nem lehet panasz, van csodálatosan ragyogó napsütéses és kedvező locsolást helyettesítő esős, a terméseknek kedvez persze, ha időben permetezni is tudunk. Kezdődhet a lecsószezon és a befőttek, lekvárok elkészítése.+Az időjárásra nem lehet panasz, van csodálatosan ragyogó napsütéses és kedvező locsolást helyettesítő esős nap is, a terméseknek kedvez persze, ha időben permetezni is tudunk. Kezdődhet a lecsószezon és a befőttek, lekvárok elkészítése.
  
 //​Kovácsné Németh Ilona// //​Kovácsné Németh Ilona//
Sor 404: Sor 404:
 **Minden segítő kezet és ötletet elfogadunk! ** **Minden segítő kezet és ötletet elfogadunk! **
  
-**Az egyesület megbízott szervezőjeként elérhetőségeim:​ vonalas telefon 06 29 517 120, mobilon: 06 20 333 3986, e-mail: ** __**[[durko.dekor@gmail.com|durko.dekor@gmail.com]]**__**,​ lakás: Deák Ferenc u. 1. (Petőfi u. – Deák u. sarok)! **+**Az egyesület megbízott szervezőjeként elérhetőségeim:​ vonalas telefon 06 29 517 120, mobilon: 06 20 333 3986, e-mail: ** __**[[durko.dekor@gmail.com|durko.dekor@gmail.com]]** __**, lakás: Deák Ferenc u. 1. (Petőfi u. – Deák u. sarok)! **
  
 **Ha segíteni szeretne nekünk:** **Ha segíteni szeretne nekünk:**
2014_07_aug.txt · Utolsó módosítás: 2018/05/03 12:00 (külső szerkesztés)