Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2020_05_majjun

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Utolsó változat Következő változat mindkét oldalon
2020_05_majjun [2020/06/17 09:53]
kadar.rozalia [Darumadár Nyugdíjas Egyesület]
2020_05_majjun [2020/06/17 09:57]
kadar.rozalia [Nagycsaládosok Egyesülete Hírei]
Sor 302: Sor 302:
 ===== Nagycsaládosok Egyesülete Hírei ===== ===== Nagycsaládosok Egyesülete Hírei =====
  
-Az elmúlt két hónapra tervezett programjainkat a "​COVID"​ teljesen befagyasztotta. Így nem tudtunk kínáló süteményeket készíteni a tojásfa állítási ünnepségre,​ el kellett halasztanunk a Kecskeméti ​fürdőzést. Ezen programok lemondása is érzékenyen érintette ​Egyesületünket, de a teljesen leszervezett Gyermeknapi rendezvényünk elmaradása szomorított el a legjobban. Ezt a rendezvényt az Önkormányzat anyagi támogatásával nemcsak az Egyesületünk ​gyermekeinek terveztük, hanem nagyközségünk apró lakóinak is. Reménykedjünk bennehogy jövőre nem lesz akadálya, hogy méltó módon ​megtudjuk ​ünnepelni együtt ezt a gyermekeink és a mi számunkra is jeles napot.+Az elmúlt két hónapra tervezett programjainkat a "​COVID"​ teljesen befagyasztotta. Így nem tudtunk kínáló süteményeket készíteni a tojásfa állítási ünnepségre,​ el kellett halasztanunk a kecskeméti ​fürdőzést. Ezen programok lemondása is érzékenyen érintette ​egyesületünket, de a teljesen leszervezett Gyermeknapi rendezvényünk elmaradása szomorított el a legjobban. Ezt a rendezvényt az Önkormányzat anyagi támogatásával nemcsak az egyesületünk ​gyermekeinek terveztük, hanem nagyközségünk apró lakóinak is. Reméljük, jövőre nem lesz akadálya, hogy méltó módon ​meg tudjuk ​ünnepelni együtt ezt a gyermekeink és a mi számunkra is jeles napot.
  
-Az Egyesület ​gyermekeinek arcára azért sikerült egy kis örömet csalni, hiszen nekik sem volt könnyű ez az elmúlt időszak. Az Élelmiszerbankkal két éve kötöttem ​Együttműködési ​Szerződést, tőlük kaptunk ebben a családoknak nem könnyű helyzetben füstölt sonkát, gyümölcsöket,​ retket, paradicsomot. Gyermeknapra sikeresen pályáztam náluk édességcsomagra,​ így 48 tagcsaládunk gyermekeinek is jutott egy kis boldogsághormon.+Az egyesület ​gyermekeinek arcára azért sikerült egy kis örömet csalni, hiszen nekik sem volt könnyű ez az elmúlt időszak. Az Élelmiszerbankkal két éve kötöttem ​együttműködési ​szerződést, tőlük kaptunk ebben a családoknak nem könnyű helyzetben füstölt sonkát, gyümölcsöket,​ retket, paradicsomot. Gyermeknapra sikeresen pályáztam náluk édességcsomagra,​ így 48 tagcsaládunk gyermekeinek is jutott egy kis boldogsághormon.
  
-A mellékelt képeken láthatjuk az örömet az arcukon. Nincs is annál nagyobb öröm a szülők számára, mint gyermekeink ​boldogsága.+A mellékelt képeken láthatjuk az örömet az arcukon. Nincs is annál nagyobb öröm a szülők számára, mint gyermekeik ​boldogsága.
  
 **Oláh Istvánné** elnök **Oláh Istvánné** elnök
2020_05_majjun.txt · Utolsó módosítás: 2020/06/17 10:03 szerkesztette: kadar.rozalia