Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


discussion:2012_05_maj

Sziasztok! Ki kéne találni, akkor hogyan legyen a következő lapzárta. Gondoljatok az összevont szám létrehozására is! És azzal tudlak még ijesztgetni titeket, hogy aug 6-tól mennék szabira, 1 vagy 2 hétre. Valószínűbb az első eset, de annyit tudok, hogy nem valószínű, hogy nethez fogok ülni az alatt az idő alatt… Üdv.

Béla 2012/05/05 12:57


Sziasztok fiúk!:)

Ami eddig fent volt, javítottam.( május 5.). A júniusi-júliusi számot lehetne összevonni, akkor nem sok esemény van… Bélus! A szabadság neked is jár! Élvezd! Megoldjuk valahogy, bár a szerkesztő programokhoz nem értek, szerintem ezzel majd megvárunk Téged! Lehetne augusztus 1-jén, szerdán a lapzárta, és akkor a héten még lehet vele ügyködni, hogy ne csússzunk majd sokat… Az összevont számé pedig akár július 2-án, hétfőn.

Jó hétvégét!:)

Ui.: Ha jön még valami, jelezzétek!*


Ecsődi féle cikkel kapcsolatban alpolgármesterünk azt mondta, hogy ne legyen benne, hivatkozzunk arra, hogy az szmsz-ünkben le van írva: 5.11 kerülendő egyes témák többféle - ugyanakkor új megközelítést nem tartalmazó - megfogalmazások közlése… vagmelyik. Yvi, erről neked kéne írj az Ecsődinek.

Akkor június-július összevnt lesz, és júli 2-t adok lapzártának majd az ujságban… de szerintem lehetne később kicsit, hogy a pótvizsgák, tankönyvárusítás, aug 20 meghívó benne legyen…

És augusztusra visszatérve, ha 13-án nekikezdek (addigra kihajtjátok a cikkeket, a hirdetéseket én lerendezem) az anyagnak akkor olyan 20-a körül már le is tudom adni a nyomdának. És az utolsó hétre lesz belőle újság is.

Béla 2012/05/07 14:36


június-júliusi lapzárta: júni 28
augusztusié júli 26

Hefler cikkéből kiesett sok, mert üti a kettő egymást. Azzal amit Kalasné írt. Szóval katolikus oldalon lett egy csomó hely.

Béla 2012/05/08 19:11

Az eddig nem látott cikkek javítva!:) -május 9. Beszéltem Gergővel. finomít a cikkén, és amint lehet, átküldi újra… holnap benézek, Bélus!

puszi!

discussion/2012_05_maj.txt · Utolsó módosítás: 2018/05/03 12:09 (külső szerkesztés)