Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2013_08_okt

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
2013_08_okt [2013/10/10 17:37]
bavegh [Önkormányzat]
2013_08_okt [2018/05/03 12:00] (aktuális)
Sor 17: Sor 17:
  
 ====== Fedbelső ====== ====== Fedbelső ======
 +
 +**KÉRJÜK, TÖLTSE KI AZ AGORÁHOZ MELLÉKELT KÉRDŐÍVET!**\\
 +**A KITÖLTÉS ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL A TUDNIVALÓKAT!**
 +
 +**//​Tisztelt Lakosok!//​**
 +
 +Felsőpakony Nagyközség Önkormányzatának kiemelt célja, hogy a településen élő emberek életét, - a lehetőségekhez képest, - kényelmesebbé,​ a közös ügyeink intézését gyorsabbá és hatékonyabbá tegye. Ezen cél elérése érdekében az Önkormányzat vezetése úgy döntött, hogy kérdőívek formájában kérdezi ki a Tisztelt Lakosság véleményét,​ így sokkal hatékonyabban tudjuk képviselni településünk lakóinak érdekeit. **Számunkra fontos, hogy mit gondol közös ügyeinkről,​ a településsel kapcsolatos szolgáltatásokról. Ezért kérem, hogy éljen a lehetőséggel és mondja el véleményét!** Jelenleg az egészségügyi szolgáltatókkal kapcsolatos megelégedettséget vizsgáljuk,​ így a háziorvosi,​ a gyermekorvosi és a fogorvosi tevékenységgel kapcsolatosan fejezheti ki véleményét.
 +
 +**FONTOS** tudni, hogy a kérdőív kitöltése önkéntes alapon működik, nem kötelező érvényű. Ebben az Agorában három, felül összetűzött dokumentumot kell találnia. Minden oldal más-más szolgáltatással kapcsolatos kérdéseket tartalmaz. **Amennyiben mégsem találja saját kérdőívét,​ úgy a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán kérhet újat.** Csak az eredeti önkormányzati bélyegzővel ellátott kérdőíveket fogadjuk el, ezért kérem, hogy a kérdőíveket ne sokszorosítsák. Amennyiben kérdése merül fel a kérdőívvel,​ annak kitöltésével kapcsolatosan,​ úgy hívja a 06 29/317-131 telefonszámot.
 +A kitöltött kérdőíveket a megadott határidő lejártáig vissza kell juttatni a Polgármesteri Hivatalba //(a határidőt a kérdőíven találja meg)//. Ezt megteheti személyesen,​ ügyfélfogadási időben, illetve levélküldemény //(2363 Felsőpakony,​ Petőfi Sándor utca 9.)// útján is. 
 +
 +Segítségét ezúton is megköszönöm!
 +
 +Tisztelettel:​\\
 +//Horváth Gergely alpolgármester//​
  
 ---- ----
2013_08_okt.1381419441.txt.gz · Utolsó módosítás: 2018/05/03 11:56 (külső szerkesztés)