Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2015_02_feb

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
2015_02_feb [2015/02/20 14:09]
bavegh [Önkormányzat]
2015_02_feb [2018/05/03 12:00] (aktuális)
Sor 88: Sor 88:
 ---- ----
  
-===== Új szerkesztőség bemutató ​=====+===== TISZTELT OLVASÓINK! ​=====
  
-Szalóki Barbara vagyok, 1978-ban Debrecenben születtem.A debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán diplomáztam tanító-informatika szakon. ​ A helyi tantestületnek 2013 szeptembere óta vagyok tagja és második osztályos gyermekeket tanítok. Hobbim a tanulás és tanítás. Nagy öröm számomra, hogy az Agora szerkesztőségének tagja lehetek. Ez nem munka, hanem egy új kihívás az élettől, amelynek igyekszem megfelelni. ​ A számomra legfontosabb területet, az oktatás rovatát képviselem. Izgalommal töltenek el új feladataim. Igyekszem olvasóink elé tárni szülőket, kollégákat,​ gyermekeket érintő témákat. Szeretném megmutatni az iskola színes világát, élménydús eseményeit,​ melyek a pedagógusaink és diákjaink szeretetét tükrözik.+A 2015. évben egy újonnan megbízott szerkesztőbizottság kezdte el a munkát. A korábban két főre csökkenő létszám már a feladatok ellátását is csak nagy erőfeszítések árán tudta teljesíteni. 
 + 
 +Az új Képviselő Testület 2014. december 17-i ülésén úgy döntött, hogy öt főben határozza meg a szerkesztőség létszámát. Így kapott megbízást Potyondi Istvánné Edit, Szalóki Barbara, Végh Béla Antal, Tóth Roland és személyem, Ecsődi János. 
 + 
 +**Külön köszönettel tartozom mindenkinek azért a bizalomért,​ amely alapján a szerkesztőség vezetését rám bízták.** 
 + 
 +A kibővített létszámú szerkesztőség lehetővé teszi, hogy a jövőben szerkezeti és tartalmi vonatkozásban is egy új szellemű újsággal szolgáljuk a helyi nyilvánosság ügyét. Ezt fogja segíteni, hogy nem csak szerkesztői munkák, hanem rovatvezetői feladatok is leosztásra kerültek. 
 + 
 +**Potyondi Edit** az egészségügy – szociális témák, valamint a Mesevár Óvoda képviseletének rovatát vezeti. 
 + 
 +**Szalóki Barbara** rovatához az oktatás és az iskolához kapcsolódó események tartoznak. 
 + 
 +**Végh Béla Antal** a műszaki háttért biztosítja,​ valamint a Szabó Magda Könyvtár és Közösségi Ház tevékenységének képviselője. 
 + 
 +**Tóth Roland** a sport rovatot, valamint az ifjúsági és civil szabadidő - sport témakörét képviseli. 
 + 
 +A vezető szerkesztőhöz az önkormányzati kapcsolatok,​ a közéleti és kulturális események témaköre tartozik. 
 + 
 +**Kedves Olvasóink és Lakótársaink! Kérjük, közreműködésükkel segítsék, és ezzel is tegyék tartalmasabbá,​ színesebbé az Agora újság megújuló arculatát és célkitűzéseit!** 
 + 
 +//Ecsődi János vezető szerkesztő//​ 
 + 
 +\\ 
 + 
 +<​file>​ 
 +Új szerkesztőség bemutató 
 + 
 +Szalóki Barbara vagyok, 1978-ban Debrecenben születtem.A debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán diplomáztam tanító-informatika szakon. A helyi tantestületnek 2013 szeptembere óta vagyok tagja és második osztályos gyermekeket tanítok. Hobbim a tanulás és tanítás. Nagy öröm számomra, hogy az Agora szerkesztőségének tagja lehetek. Ez nem munka, hanem egy új kihívás az élettől, amelynek igyekszem megfelelni. A számomra legfontosabb területet, az oktatás rovatát képviselem. Izgalommal töltenek el új feladataim. Igyekszem olvasóink elé tárni szülőket, kollégákat,​ gyermekeket érintő témákat. Szeretném megmutatni az iskola színes világát, élménydús eseményeit,​ melyek a pedagógusaink és diákjaink szeretetét tükrözik. 
 + 
 +EZ NEM LESZ... 
 +</​file>​
  
 ---- ----
Sor 265: Sor 295:
 **Gyáli Keresztény Nevelésért Alapítvány** \\ **Gyáli Keresztény Nevelésért Alapítvány** \\
 **számlaszám:​ 18663444-1-13** **számlaszám:​ 18663444-1-13**
-<​file>​ + 
-jfjghkg +----
-</​file>​+
  
 ===== Egy az érték! ===== ===== Egy az érték! =====
2015_02_feb.1424437746.txt.gz · Utolsó módosítás: 2018/05/03 11:57 (külső szerkesztés)