Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2015_09_okt

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
Következő változat
Előző változat
2015_09_okt [2015/10/11 18:50]
vizisuri [FELSŐPAKONY POLGÁRŐR EGYESÜLET SZEM]
2015_09_okt [2018/05/03 12:00] (aktuális)
Sor 12: Sor 12:
  
 ---- ----
 +
 +**AZ ANYAGOT KIVETTÜK, JAVÍTÁST ITT MÁR KÉREM MELLŐZNI! KÖSZÖNÖM:​ BÉLA**
  
 ====== Fedlap ====== ====== Fedlap ======
Sor 437: Sor 439:
 Minden évben esélyesként indulnak. A végén valahogy még sincs meg az a plusz, amitől bajnokok lehetnének. A tűz, az akarat, a bizonyítási vágy mindenkiben ott lobog. Ez meg is látszik az idén, eddig lejátszott bajnoki mérkőzésekből. Ugyan még nagyon messze van a szezon vége, de Fülöp Tamás edző pontosan tudja, mi kell a sikerhez, hiszen a 2008-2009-es idény bajnok csapatának ő is tagja volt. Reméljük, idén kitart a jó szereplés a szezon végéig és újra aranyérmes csapatot ünnepelhetünk Felsőpakonyon. Minden évben esélyesként indulnak. A végén valahogy még sincs meg az a plusz, amitől bajnokok lehetnének. A tűz, az akarat, a bizonyítási vágy mindenkiben ott lobog. Ez meg is látszik az idén, eddig lejátszott bajnoki mérkőzésekből. Ugyan még nagyon messze van a szezon vége, de Fülöp Tamás edző pontosan tudja, mi kell a sikerhez, hiszen a 2008-2009-es idény bajnok csapatának ő is tagja volt. Reméljük, idén kitart a jó szereplés a szezon végéig és újra aranyérmes csapatot ünnepelhetünk Felsőpakonyon.
  
-I. csapatunk kissé veszített a kezdeti lendületből. Nagy aggodalomra így nincs ok, de a rangadókon továbbra sem tudunk jól teljesíteni. Ennek ellenére a kupában menetelünk. Legutóbb Bugyi SE csapata volt az áldozat. Wrábel József gólérzékenységérepedig egyszerűen nincsenek szavak. Hernád ellen - példának okáért - öt alkalommal talált az ellenfél hálójába. Természetesen vezeti a góllövőlistát a többszörös megyei gólkirály.+I. csapatunk kissé veszített a kezdeti lendületből. Nagy aggodalomra így nincs ok, de a rangadókon továbbra sem tudunk jól teljesíteni. Ennek ellenére a kupában menetelünk. Legutóbb Bugyi SE csapata volt az áldozat. Wrábel József gólérzékenységére pedig egyszerűen nincsenek szavak. Hernád ellen - példának okáért - öt alkalommal talált az ellenfél hálójába. Természetesen vezeti a góllövőlistát a többszörös megyei gólkirály.
  
 A „Pakonykettő” még nem állt össze. Berencsi Tamás vette kezébe az ügyet és próbál csapatot faragni a gárdából. Nincs könnyű dolga, de Tamás annak idején már bizonyította,​ hogy tartalékcsapattal is lehet szép sikereket elérni. A „Pakonykettő” még nem állt össze. Berencsi Tamás vette kezébe az ügyet és próbál csapatot faragni a gárdából. Nincs könnyű dolga, de Tamás annak idején már bizonyította,​ hogy tartalékcsapattal is lehet szép sikereket elérni.
Sor 517: Sor 519:
  
 ---- ----
 +
 +\\
  
 ===== JÓTÉKONYSÁGI SPORTBÁL ===== ===== JÓTÉKONYSÁGI SPORTBÁL =====
2015_09_okt.1444582201.txt.gz · Utolsó módosítás: 2018/05/03 11:58 (külső szerkesztés)