Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


2021_06_jun

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
2021_06_jun [2021/06/15 19:47]
sfmarta [MÁJUS ÉS JÚNIUS A FELSŐPAKONY JÖVŐJÉÉRT EGYESÜLETBEN]
2021_06_jun [2021/06/16 16:12] (aktuális)
kadar.rozalia [Eljött a búcsú ideje….]
Sor 86: Sor 86:
 **Búcsúzunk Tanárainktól!** Ők nem csak tanítottak,​ neveltek is minket. A tanító néni szava, amely törvény volt, sokáig kísért bennünket. Igaz, ez az évek során veszített erejéből, különösen a kamaszkorba érve. Ezért kell köszönetet mondanom a magam és diáktársaim nevében azért a sok türelemért és segítő fáradozásért,​ amit értünk tettek oktatóink. Nemcsak a tanórákon,​ hanem az együtt átizgult versenyeken,​ egészen a pályaválasztásig. **Búcsúzunk Tanárainktól!** Ők nem csak tanítottak,​ neveltek is minket. A tanító néni szava, amely törvény volt, sokáig kísért bennünket. Igaz, ez az évek során veszített erejéből, különösen a kamaszkorba érve. Ezért kell köszönetet mondanom a magam és diáktársaim nevében azért a sok türelemért és segítő fáradozásért,​ amit értünk tettek oktatóink. Nemcsak a tanórákon,​ hanem az együtt átizgult versenyeken,​ egészen a pályaválasztásig.
  
-Gyakran voltak kisebb-nagyobb csínyek. Az eszünkkel persze tudtuk, hogy ez a magatartás nem célravezető,​ de valahogy mégsem tudtunk parancsolni magunknak. A felnőttek szokták mondani, hogy az idő megszépíti az emlékeket, így bízunk benne, hogy ez velük is így fog történni, elfelejtik a bosszúságokat és csak a szép emlékek maradnak meg.+Gyakran voltak kisebb-nagyobb csínyek. Az eszünkkel persze tudtuk, hogy ez a magatartás nem célravezető,​ de valahogy mégsem tudtunk parancsolni magunknak. A felnőttek szokták mondani, hogy az idő megszépíti az emlékeket, így bízunk benne, hogy ez velük is így fog történni, elfelejtik a bosszúságokatés csak a szép emlékek maradnak meg.
  
 **Kedves diáktársaim!** Nagyon fáj a búcsúzás,​ hiszen úgy megszerettük és megismertük egymást, mintha testvérek lennénk. Hosszú évek óta néztem végig a ballagásokat itt, az iskolában, és soha nem értettem, miért sír egy-egy ember vagy éppen sok mindenki, és miért olyan fájó a búcsúzás. Most nekem szorul össze a szívem, és már értem…, már értem a könnyeket: A búcsú fájdalmát. **Kedves diáktársaim!** Nagyon fáj a búcsúzás,​ hiszen úgy megszerettük és megismertük egymást, mintha testvérek lennénk. Hosszú évek óta néztem végig a ballagásokat itt, az iskolában, és soha nem értettem, miért sír egy-egy ember vagy éppen sok mindenki, és miért olyan fájó a búcsúzás. Most nekem szorul össze a szívem, és már értem…, már értem a könnyeket: A búcsú fájdalmát.
2021_06_jun.1623779258.txt.gz · Utolsó módosítás: 2021/06/15 19:47 szerkesztette: sfmarta